Hebben jullie al een idee voor een kaartje in jullie hoofd en zoeken jullie iemand die het op papier kan zetten? Zoeken jullie een uniek en persoonlijk geboortekaartje? Dan zit je bij 'een kaartje op maat' goed!

 

Persoonlijk ontwerp op maat

Voor een kaartje op maat mogen jullie al jullie wensen, suggesties en ideeën neerschrijven. Ga gerust 'all the way'! Ik bekijk jullie mailtje grondig. Weten jullie nog niet precies wat jullie willen? Ik denk graag met jullie mee! 

 

En ik sta open voor verschillende stijlen: strak, minimalistisch, romantisch, handgetekend, modern, Scandinavisch, .. . 

 

Belangrijk voor mij is dat jullie op het einde helemaal tevreden zijn over het resultaat, ongeacht hoe vaak ik het kaartje ook moet aanpassen.

Voor een ontwerp van een geboortekaartje op maat, vraag ik €220.

Bij het ontwerp is inbegrepen: 

  • het ontwerp van de voor- en de achterkant, volledig zoals jullie willen

  • aanpassingen, tot dat jullie helemaal tevreden zijn

  • het drukklaar maken van het bestand

Hoe bestel ik een kaartje op maat?

Vermeld al jullie wensen en ideetjes, eventueel met kleuren, schetsen of voorbeelden. Vergeet ook niet het formaat van jullie kaartje te melden en wanneer de uitgerekende datum is. Ik stuur jullie zo snel mogelijk een eerste proefontwerp/potloodschets naar jullie.

Hieronder vinden jullie enkele voorbeelden van persoonlijke kaartjes. Ook op onze facebookpagina en instagrampagina kunnen jullie heel wat voorbeelden vinden. Deze kunnen voor jullie als inspiratie dienen; wij maken ontwerpen op maat niet exact na. Willen jullie graag de kaartjes opslaan en bewaren? Dat kan je doen via onze Pinterestpagina 

Bestelling geboortekaartje op maat

€220 - voor een persoonlijk ontwerp

arrow&v

Stuur eventuele bijlagen naar: karenvandelaer@hotmail.com

Je hoeft nu nog niets te betalen. De betaling volgt zodra het ontwerp van het kaartje afgerond is. Je krijgt dan een factuur, die je met overschrijving kan betalen.

Bedankt voor je bestelling! We sturen je zo snel mogelijk een eerste ontwerp toe.