reeks.jpg

OPGELET: Deze shop is exclusief voor klanten die ook een geboortekaartje bij ons bestellen

studio blanche.jpg

 

Karen maakt handgesneden stempels om de enveloppen, naamkaartjes of zakjes van jullie suikerbonen mee te versieren.

We zorgen dat het ontwerp van de stempel aangepast wordt aan de stijl van jullie geboortekaartje. De stempels worden volledig op maat van de klant ontworpen en uitgesneden. Zodat jullie geboortekaartje en presentjes een mooi geheel vormen.

Wij willen een stempel bestellen

Fijn, ik kijk er al naar uit!

Stuur jullie idee door naar: karenvandelaer@hotmail.com. Of vul het contactformulier in. Dit kan op het moment dat jullie je geboortekaartje bij ons bestellen. het kan beslist ook nog later gebeuren. Jullie hebben dus nog wat ruimte voor bedenktijd. 

 

Vervolgens zoeken we samen naar een geschikt ontwerp. Het ontwerp zelf is inbegrepen in de stempelprijs (prijzen zie onderaan) en mag verschillende malen gecorrigeerd worden.

Na het goedkeuren van het definitieve ontwerp door jullie, wordt de stempel gemaakt. Tenslotte krijgen jullie een mailtje als de stempel klaar is. De periode tussen het definitieve ontwerp en het opsturen van de stempel duurt zo een twee tot vier weken. Betalen doe je via overschrijving.

 

Wat krijg ik?

Karens stempels zijn met de hand gesneden. Lijnen of letters zullen nooit super strak zijn, maar dat maakt het net zo uniek! Je mag een stempel met karakter verwachten. We snijden de stempel uit kwaliteitsrubber. Zodat de stempel meermaals gebruikt kan worden.

De stempel wordt geleverd op een stukje hout, met een labeltje, om de stempelafdruk te versterken. Op het stukje hout staat je unieke stempel afgedrukt.

De stempels worden tijdens het maakproces grondig getest. Daarom bevatten ze sporen van inkt.

Prijzen

(Verzendkosten niet inbegrepen)

 

Grote stempel (formaat max. 4x6cm) 
naam | tekst stempel: 15€ 
illustratie | afbeelding stempel: 17€ 
naam met illustratie | adres stempel: 20€

Kleine stempel (formaat max. 4x3cm) 
naam | tekst stempel: 8€ 
illustratie | afbeelding stempel: 9€ 
naam met illustratie | adres stempel: 10€

Neem even contact op, als u geïnteresseerd bent in een kleiner of groter formaat!

Verzending en verpakking

 

Verzendingskosten zijn niet inbegrepen in de stempelprijs (verzendprijzen veranderen het begin van elk jaar bij de Post). 

 

Stempels kunnen ook afgehaald worden in Diest centrum (België).

 

 

België 
één stempel: 3€
twee - drie stempels: 4€

Europa 
één stempel: 4€
twee - drie stempels: 7,20€

Karen haar stempels worden met zorg verpakt als een klein cadeautje. Ook verpakken we de stempels in bubbelplastiek, om een goede bescherming tijdens de verzending te garanderen. Karen is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken of de beschadiging van een verzending.

Indien je wilt kan het pakket altijd via een trackingnummer verzonden worden. Hier zijn bijkomende verzendingskosten aan verbonden. Karens stempels passen doorheen de brievenbus!

Ideetjes?

Heb je graag een idee welke stempels andere klanten bestelden?

Neem dan even een kijkje op Karens Facebookpagina of haar Instagram

kleine en grote stempel.jpg
postzegels.jpg
stempels reeks.jpg