top of page

Jongen of meisje? Voorspel het geslacht van je baby!

Bijgewerkt op: 10 sep. 2020

Je moeder hoopt op een kleindochter. Je buurvrouw kijkt naar je buik en voorspelt dat het een jongen is. Het geslacht van je kleintje op voorhand kennen, is toch wel handig; je kan al rokjes of salopettes kopen, je moet maar overtuigd zijn van één naam en je kan alle traktaties alvast knutselen. En het is ook best lang wachten! Het geslacht van je baby voorspellen is spannend en leuk. Voorspel je mee met onze trucjes?Jongen of meisje? Voorspel het geslacht van je baby met deze trucjes!

Nog een beetje onduidelijk? Probeer dan dit eens:


  • Deze tip kreeg ik van mijn poetsvrouw: Heb je al een kindje? Kijk naar het haarkroontje van de laatst geborene. Is deze in het midden van het hoofd, dan krijg je hetzelfde geslacht. Is deze eerder schuin gelegen, dan ben je zwanger van het andere geslacht!

  • Knoflookchallenge: Kan je gemakkelijk een rauw teentje knoflook achterover slaan? Dan ben je zwanger van een meisje! Meisjes zorgen er voor dat je hier niets van gaat ruiken. Zwanger van een jongen, dan ruik je een nare geur nadien!

  • Match je het moment van de bevuchting en je leeftijd in deze chinese geslachtskalender en ontdek het geslacht: roze voor een meisje en blauw voor een jongen!

Hoe ben je (bijna) helemaal zeker?

Via de NIP-test (niet-invasieve prenatale test). Bij deze bloedafname, die ze rond 12 weken zwangerschap uitvoeren, worden onder meer aangeboren afwijkingen (o.a syndroom van Down) opgespoord. Daarnaast zijn ze bij de zwangere moeder, ook zeker van het geslacht. De NIPT wordt sinds 1 juli 2017 terugbetaald. Meer info vind je hier.


Laat je ons weten of deze trucjes bij jou werkten? Ik ben alvast benieuwd!


____________________


Ben je nog opzoek naar een illustratief en origineel geboortekaartje?


2.858 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page